Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurgården

En bad boy det är jag
jag välter alla burar vid AIK´s hemmamatcher, visar
min ståndpunkt, här är jag, jag hejar på Djurgården,
det är jag, fotbollälskarens härskare
Jag kan allt, jag vet allt,
det är jag
Jag kallas inte besserwisser,
det är inte jag
men ändå är jag en riktig besserwisser, men
Djurgårdens lag de får grönt kort genom alla passager
Så jag kan lugnt stå vid min läktare och heja på laget,
så som ett lag ska vara




Övriga genrer av Dr Drey
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 18:34



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey