Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Ögonen blinkar
trött som en pelikan

Jobbar och sliter
mest hela dan

Nu vill jag sova
och sen vakna

När solen är varm
och inget jag sakna

Kärlek och pengar
ska vara i mitt liv

Åt vilket håll
går mitt första kliv




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt