Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man förlorat allt har man livet kvar

Hon försöker att berätta men ingen förstår vad hon säger. Det är som hon talar ett språk som för dem är obegripligt. Var är du? Du som förstod. Dig kunde hon prata med. Din röst gjorde henne lugn och dina ord var de vackraste. Nu är du borta. Nu är allt borta. Ensam lämnad kvar utan någonting. Men hon kämpar. Hon kämpar för sitt liv. För livet är det enda som hon har kvar. Man får bara ett liv, bara en chans… det gäller att inse det innan man har förlorat chansen, den enda chansen.




Fri vers av Johnnna
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 20:07



Bookmark and Share


    Tokvilse
Mycket bra.
2009-01-16

    Richard Hilton
älskar slutet "Man får bara ett liv, bara en chans"

Bra dikt

Kämpa på :)
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johnnna
Johnnna