Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåster

Det blöder, det blöder ständigt och jämt.
Bara ibland slutar det,
när du är mitt plåster som stoppar mig från att förblöda.
Sen när du inte är här, vid mitt sår,
så är blodflödet så starkt att plåstret trycks bort,
och blodet börjar rinna, och rinna, och rinna...

Men tillslut så slutar det rinna,
och då slutar även kroppen att kämpa,
kämpa för sitt liv.




Fri vers av Johnnna
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnnna
Johnnna