Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på kanten

Hon stirrar blint över kanten,
hon vill hoppa med modet är inte tillräckligt.
Hoppet skulle ta ifrån henne allt, ett steg, ett livsfarligt steg,
men det enda steget skulle ta ifrån henne allt.
Hon snubblar till och hänger på kanten,
hon skriver efter hjälp men det är ingen som hör henne,
hon måste hjälpa sig själv upp ur skiten.
Dra sig upp på kanten och fortsätta leva som alla andra.
Vi alla lever på kanten, vissa långt ifrån den men andra alldeles för nära.
När vi hoppar mister vi allt,
men när vi är starka nog att ta steget in finner vi något fantastiskt.




Fri vers av Johnnna
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-21 16:31



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra! Mycket tänkvärd!

Duktigt
2009-01-21

  Mr Lindemann VIP
Att hoppa in i känslan av att våga och släppa taget om oro och ängslan

Att ha tillit till varat

Jag tror
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnnna
Johnnna