Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven som aldrig lämnat strupen.

Tårarna rinner ner längs hennes kinder.
Om du bara viste hur mycket hon älskar dig.
Hon kan inte tänka sig en värld utan dig.
Men hon vet att den kommer finnas där om några månader, veckor eller år.
Nu är hon rädd för döden.
För den dagen du säger att du inte vill mer, den dagen kommer hon att dö. Om inte kroppen dör så kommer ändå själen skrumpna ihop och lägga sig som ett grått damm vid hennes fötter.
Hon vill kunna förklara för dig att du är hennes allt. Hon vill veta hur mycket hon betyder för dig.

Kommer hon någonsin få veta eller kommer detta förbli ett av livets eviga mysterium?




Fri vers av Johnnna
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnnna
Johnnna