Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vykort från ett gränsfall







någon grävde ett hål i himlen

det var där
dina tankar läckte ut






någon såg igenom huden
skrev en dikt

om hjärtat de påstod du bar







någon tände eld på solen, det är sant



men ingen

såg elden
som regnet förde med sig









och någon skickade ett vykort
från gränsen

men det nådde aldrig någon

som redan passerat den











Fri vers av Robert W
Läst 712 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-01-15 21:50



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra...
2009-02-03

  Jonas Rudberg
Bara titeln är värd pengarna!
2009-01-20

  om en Siri
Applåder
2009-01-17

  Rakel Lorner
Jag tänker på Gud och icke-Gud när jag läser, vilket är ett bra betyg för en text. Öppen för tolkning på många nivåer!
2009-01-15

  Maria Natasja
Väldigt bra skrivet.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W