Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv minut

En liten notis i Södermalmsposten i går
där det stod om en som missat sin tunnelbana
därför att en passagerare köpte en sms biljett
och gjorde så att bussen startade en halv minut
senare än den borde och orsakade denna person
så stort lidande.
Därför tyckte då den här personen
att man borde förbjuda sådana som inte hade biljett
färdiga när dom klev på bussen.

Det påminde mig om en tid då jag jobbade för ett
bemanningsföretag och fick i uppdrag att sitta på
SL forum och ta emot samtal från upprörda kollektivåkande
människor 8 timmar om dagen.
Min arbetsuppgift då var att ta emot, beklaga och skriva
mail till berörda bolag om det nu var Swebus, Busslink
Connex eller vad det nu var.

En vecka gick bra. Efter två veckor började jag bli
irriterad. Efter tre veckor ringde jag min arbetsgivare
och sa att ni får en vecka till, sen går jag härifrån.
Oj är det så illa frågade hon mig. Nej svarade jag
det är värre än så. Tänk dig att sitta 8 timmar om dagen
och höra folk gnälla. Och inte bara gnälla.
En del skulle komma och pissa på mig, en del skulle
spotta mig i ansiktet, och så blev man kallad för allehanda
otrevliga saker som jag inte ens vill skriva upp här utan att
må illa.

Hur kan en halv minut, få någon att bli så irriterad?
Så pass irriterad att man skriver det i en insändare i en tidning.
Och märker inte ens vilken idiot han är själv som inte har planerat
sin egen tid.

Suck varför bor man i en storstad. Snacka om inskränkt tänkande




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-01-15 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt