Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas det hjälpte

Jag lade märke till dig
du satt där och läste
eller snarare som om
du läste.

För du vände inte blad
en enda gång på de
12 minuter jag satt där

Du tittade ner i boken
som om du ville pränta in
varje bokstav

Dina händer såg spända ut
fingrarna vitnade på topparna
och jag såg dina käkmuskler
spänna sig och slappna av
som om du tuggade på något

Jag sneglade på dig
lite då och då
Men du märkte inget
för det verkade som om du
hade fullt sjå
med att hålla tillbaka
tårarna.

Jag ville lägga min hand
på din axel och fråga hur det var
men hade inte modet

Men jag såg dig
bara så du vet
så såg jag dig
och kände din sorg

Hoppas det hjälpte något.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 22:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken vacker dikt Gnistan..suveränt snyggt också..sett till form rytm och känsla
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt