Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig åter

Vill ha dig tillbaka
här och nu

Vill faktiskt det
min önskan är den

Jag letar dig
jag söker dig

Men ingenstans
jag finner

Men jag längtar
att få se dig igen

Få känna dig
i hela mig










M o t i v a t i o n




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt