Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom till mig just nu när kvällen håller på att gå över i natt


NÅGONSTANS INOM MIG

Någonstans inom mig

djupt inom mig

finns något

något som det inte går att ta på

något som jag gör att jag är den jag är

någonstans inom mig

djupt i mitt hjärta

i min själ

finns den där

tron

tron inom mig

tron på en bättre värld

tron på Vår Herre

tron att vi alla en dag har samma mål

tron på att älska varandra som vänner
och medmänniskor

någonstans inom mig

djupt i min själ

finns styrkan och tryggheten

som jag nu inte anar

någonstans inom mig

vet jag att jag har en vän

en vän som ser, hör , lyssnar, ser allt

Han är den vän som står mig allra, allra närmast

Hans namn Herre, Gud och Fader




Fri vers av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 23:57



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Någonstans inom mig

djupt inom mig

finns något"
Vackert skrivet!
2009-01-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Å så vacker! Jag älskar dina texter, där du är full av tro på dig själv och tillit till dig själv. Då sträcker även jag på mig!!! Tack.
2009-01-16

  Rosen VIP
Någonstans inom dig, vilar en stark tro...som förmedlar en enorm trygghet i din text!
Tack!
2009-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Jesus lever!
Han bor i det innersta, hos dem som släppt in Honom där.
Han är Fridsfursten.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP