Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande

Något jag aldrig förstår är när hon säger att hon älskar mig
och sedan och säger att det är slut
Detta gör mig galen, jag orkar inte mer
jag står inte längre ut

Tror hon jag blir klokare när hon säger att hon vill ha mig kvar
och sedan argt säger åt mig att gå
Detta gör mig galen, jag orkar inte mer
Hon bryr sig fan inte ens om hur jag mår

Och något jag aldrig förstår är när hon ber om mer
när hon själv inte ens vet om hur man ger
Detta gör mig galen, jag orkar inte mer
Hon kallar mig blind när det är hon som inte ser




Fri vers av Johnny Joe
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 15:39



Bookmark and Share


  DragonLord
Vissa kvinnor gör man bäst i att inte ens försöka förstå sig på.
Well done!
2009-02-09

  Losnall
Smärtsamt. Kärlek både förstör och helar.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe