Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga

Som en skugga befinner du dig bakom din skärm
Men ändå så lyser du upp min dator

Ditt hjärta brinner för orden
Dina tankar ger mig tröst

När livet är som mörkast
Så tänder du hoppet

Hoppet om att en dag vinna
Vinna kampen runt mitt liv




Fri vers av zyz
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz