Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖPPNAR MITT HJÄRTA

Jag öppnar mitt hjärta
mot ljuset mot friheten

Jag öppnar mitt hjärta
släpper in Dina ord

I varje ögonblick, i mina
drömmar njuter jag, av
att vara den jag är

I mitt hjärta, finns ett rum
där jag gömmer, det som
är viktigt för mig

I mitt hjärta, hoppas jag
en gång, kunna glömma
allt som gjort mig illa, alla
orättvisor

I mitt hjärta , bär jag med
mig kärleken till Dig som är
stark och mäktig

I mitt trötta hjärta, vill jag
alltid kunna få känna frid,
glädje och kärlek

anits 16 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-16 23:24



Bookmark and Share


  aol
så trösterik poesi
2010-08-10

    Maria Malm
Ljuvliga ord, som fyller mig med en skön känsla.
2009-01-18

  Ronny Berk
så finstämt vacker och förhoppningsfull poesi, omfamandets och öppenhetens känslor väl förmedlade,

en sakral grundkänsla förmedlas , speciellt genom de sista raderna...
2009-01-17

  Sladjana Zubcevic
"Jag öppnar mitt hjärta
mot ljuset mot friheten

Jag öppnar mitt hjärta
släpper in Dina ord"
Så vackert skrivet vännen min.
2009-01-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Äkta känsla, man sveps med och känner frid.
2009-01-17

    Tea Alex
Romantiskt!
2009-01-17

  Eaglemountains VIP
Mycket ödmjukt och vackert bekännande skriven poesi .......
2009-01-17

  Elaine.S VIP
Du har varmt och kärleksfullt hjärta..vännen..

Fint och nära skrivet!!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP