Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Du?

Du är min tröst i mörkret

Du är min axel att gråta ut

Du är god att krama

Du är mitt underlag

Du är mitt stöd

Du är min njutning

Du är min vän i alla väder

Du är mjuk och varm

Du är mitt sällskap

Du är formbar

Du är ett skydd

Du är rund eller platt

Du blir inte arg när jag skriker åt dig

Du är min sängkamrat

Du sviker aldrig

Du är alltid där när jag behöver

Du behöver skydd

Du har olika skepnader















Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 00:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Intressant! Jag blir nyfiken!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt