Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinets lustar

Aldrig styv i korken
men hård blir jag när
lusten fuktar blygden


Smuttar ädel druvsaft
medan bröst knoppas och
våren väntas till bygden


Låt vinet för hjärtan flöda
åt lusten ge sin föda och
åtrån glömmer dygden




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 491 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-01-17 12:50



Bookmark and Share


  SeXara
Vällustigt och smakar ljuvligt, varemda droppe av ord :)
2009-02-21

  aol
så underbart poetat jag fuktar strupen bravo
2009-02-14

  Cosmic Johanna
Mycket fruktbar vårkänsla i denna dikt, den riktigt blomstrar fram mellan raderna, applåder!
2009-02-02

  Maria Natasja
Wow..otroligt bra skrivet..skål! Jag bokmärker omedelbart och myser!!! kanooon bra!
2009-01-31

  Erik L
Gillar formen på den här - och att du så att säga smyger in rim i den avslutande raden i varje vers.
2009-01-21

  Ewa Åkerlind
vackert poetat :)
2009-01-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oh la la.....
Härliga ord!
2009-01-18

  Lyckohäxan Enediel
Ren och vacker helt äkta Bosse-poesi som jag bara smälter för!
Jättebra!
2009-01-18

  Blåbäret
positiva effekter här som smakar för alla sinnen...retsamt läckert skrivet...applåder
2009-01-17

  Anna Liljestrand
Vårlängtan???
Dubbelbotnad, vacker.
2009-01-17

  Linnea K
Oh, den tycker jag om! Får mig att längta till våren. :)
2009-01-17

    ej medlem längre
Strålande bra!
2009-01-17

  MeAmmie VIP
Skön rytm i din dikt med härlig känsla för äkta kärlek!
Med sol i sinnet/Ammie
2009-01-17

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi