Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungsinne

Tungsinne och mörker

gör att jag söker mig

till ljuset





Mina glada goda vänner




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 12:54



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja vad skulle man göra utan sina vänner?
2009-01-18

  RogerIvan
Det här var en fin text om hur man själv kan göra.
Men tyvärr är det nog många som söker mer mörker
i en redan mörk situation...
Då är det nog ändå skönt att läsa en sådan här text
2009-01-17

  Trädflickan
Ja vänner det är bra att ha. De kan få en på andra tankar. Så ingen dum idé att söka sig till dom när man har tråkigt.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt