Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära och käralimerick

Mycket har vi att lära

av våra nära och kära

lyssnar vi bara

och får förklara

Slipper vi tungsinne bära




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 12:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Yes! Bra skrivet!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt