Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kallt

Ge dig nu

släpp för fan

ge dig iväg

din jävla igel


Jag hatar att hata dig

gå härifrån

jag vill inte ha dig

ge upp


Stick och brinn

släpp taget

håll inte i mig längre

jag vill inte


Jag vill inte






Jag vill inte










Jag vill inte ha några känslor för dig
















Din iskalla jävel




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 14:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jättebra!!! Jag tror att många känner igen sig i det här! Bravo!
2009-01-18

  Ronny Berk
starka känslor väl förmedlade, en isande värme lika som en flammande kyla...med det lakoniska konstaterandet att " det är kallt nu"
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt