Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Nu är det lördag igen

dansen i blodet

äntligen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 15:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
:) Låter härligt!
2009-01-18

  Ronny Berk
det virvlar och svänger om dom bara orden; längtan till dansens virvlar...ja...
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt