Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Sunnanvinds dikt KOM VIND BLÅS


DET BLÅSER EN VIND

Det blåser en vind, som tar mig
långt, långt bort härifrån

Det blåser en vind, en vind som
i tankarna för mig bort, från all
stress alla måsten

Den blåser den vinden, som visar
mig vägen, vägen till livet till tron

Det blåser en vind i natten, som
i drömmen visar mig den väg jag
ska gå

Vinden den blåser, den för mig
hit den för mig dit

I vindens sus hörs änglakörens
sång, som underbar ljuv musik
i mina öron

När vinden slutat blåsa, vaknar
jag ur mina drömmar, och den
nya dagen tar sin början

anits 17 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-17 21:53



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Det blåser en vind, som tar mig
långt, långt bort härifrån"
Vackert skrivet vännen!
2009-01-18

  Elaine.S VIP
Härliga ord från dig...i din inspiration!!
2009-01-18

  Larz Gustafsson VIP
En vind från himlen...

Snyggt skrivet, Anits!
Mycket snyggt!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP