Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Vad är sanning?

Min sanning

behöver inte vara din sanning

Din sanning är inte min sanning

Liza Marklunds sanning

var en baserad sanning

Berättelsen var romanfigurens sanning

Misshandlaren har säkert en helt annan.

Så vad är egentligen sant?

Mer än att solen är het?

Och att sten är hårt?

Ska en del sanningar bara kallas våra upplevelser kanske?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 11:21



Bookmark and Share


  Gunsan
Sanningen speglar ju sig i betraktarens öga ... så vem avgör vad som är mest sannt?
2009-01-19

    Maria Malm
Gott ordat om begreppet "sanning".
2009-01-18

    Tea Alex
Bra skrivet! :) Jag håller med dig. Det finns mkt att lägga i ordet sanning.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt