Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig ge mig

Grå är himmelen
vit är snön

mörk är natten
soffan skön

Vintertyngden
känns i kroppen

Orken börjar
när man ser
första vitsippsknoppen

Sinnet mörkt
som nattens täcke

släcker solen
dagens räcke

Väntar på
en vårvind ljuv och varm

möt mitt ansikte
öppna kärleksarm

Ta emot mig
i min spröda

känslosamma
sårbarhet

Längtan efter
kärlek nära

se mig ge mig
din rena känslighet




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt