Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt

Ilskan sargar och söndrar min själ

Vill dig inte alls så väl

Som jag borde kunna om

jag hade släppt tanken som

Om du vore den för mig

du var inte ärlig säg

Hur ska jag då göra för

hålla tanken på dig utanför

Mitt liv med dig blev en sorg

du är hemma i din borg

Utan mig och utan oss

ingen ide att för dig slåss

Uppgiven och sorgesam

ser jag ingen kärlek längre fram

Känns som om jag aldrig mer

glädje längre ser




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 15:29



Bookmark and Share


  Gunsan
Oj först kunde jag knappt läsa för jag såg bara ilskan
men när jag ändå försökte kände jag igen mig - allt för väl!

Svårt med alla rader utan uppehåll
men förmedlade ilskan bra
2009-01-19

  Miss Mod
"Vill dig inte alls så väl" Precis så här, men det är sällan någon sätter ord på det.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt