Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NorraVallgatans lyktstoplsskott



Finner fantastiska fynd framkallade,
formaterade, fina

Från felhet
från förr
från fett

Fram fick fram
från fick fingret

det är blicken som man ser


O




Fri vers av Mäkitalo
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-18 19:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kul ord kreativitet och massor av F, roligt.;-))
2009-03-16

  Tina Q
Fantastiskt fyndigt! Finfint författat!
2009-03-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin läsupplevelse.
2009-01-25

  Dr Drey
fett helt min stil:D
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo