Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min grej

Vad är min grej
jo det ska jag säga dig

Att lyssna och höra
det du inte säger.

Att se och reflektera
på det du tror att du inte visar.

Att känna dina känslor
nästan så dom blir mina.

Det gäller bara
att hålla distansen
så jag inte dansar med
i dansen

Och tror jag är du




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 20:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Viktigt att försöka komma ihåg vem av oss man själv är.
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Gillar:=)
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt