Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så förödande vacker



Minns du den gången
när du kom in här och
du knappt hann innanför
min dörr

när jag knuffade dig mot
väggen och kysste dig
hetare än någonsin
förr

jag ledde dig in i mitt
sovrum och jag lyfte dig
som ingenting och du föll
på sängen under mig

jag kunde inte hejda mig
jag klädde inte ens av dig
du skakade under min
berörelse och jag hade
aldrig längtat så efter
förförelse

jag låg över dig och kände
din kropp brinna
jag blottade din nakna hud
och kunde inget annat
förnimma
än din sagolika skönhet
den som alltid gör mig
vild och feberhet

Minns du den gången
när du låg här och jag
fick knäppa upp dina byxor
med skakiga händer och jag
slet av dig dem medan du
andades bränder

att jag fick sära dina lår
för första gången och i
allra största vördnad
krypa ner mellan dem
och hur min mun och tunga
smekte och viskade

kom
kom
koooom...

att jag höll dig hårt intill mig
och för första gången fick
känna smaken av dig
att jag ville ge dig allt och
känna din njutning söt
och salt

och hur du började skaka
och att du kände hur jag
åtrår dig och att jag bara
kan bejaka

när du ligger så förödande
vacker framför mig kan
jag inget annat än andlöst
falla framför dig





Fri vers av SeXara
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 08:20



Bookmark and Share


  devilsangel
Herregud! vilken text...underbar start på morgonen *L*
2009-01-19

    Calin
Så förödande vacker text.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara