Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behövde luft för att kunna tänka kunna andas då tar Han mig med till den platsen som ger mig lugnet


EN SEN EFTERMIDDAG

Jag går på marken, som är täckt av snö,
jag går utan mål, jag går för att känna
friheten

Jag ser hur det lyser i fönstren, ser barnen
som leker, en och annan TV står på, någon
sitter vid en dator

Det är mörkt ute,det är sen eftermiddag, jag
går för jag älskar att gå, behöver komma ut
andas, få nytt syre i mitt blod

Jag tycker inte om att vara ute ensam, när
det är mörkt, men den här eftermiddagen
behöver jag komma ut, tänka, samla mig

Jag behöver luft under mina vingar, det är
kaos inom mig, det har blivit för mycket av
allt

Vad är det då jag vill? Jag vet vad jag vill,
men att försöka förklara så andra förstår,
det verkar svårt

Jag går utan mål, jag går i mina tankar,
märker inte att jag hamnat i minneslunden

Vem förde mig hit, jo, jag är säker på att
det är Han, Han som aldrig sviker, Han såg
mina tankar mina funderingar

Jag står ser ut över sjön, det är mörkt, men
jag ser skuggorna från träden, bänken där
jag brukar sitta, när sommaren står i full blom

Tänk Han tog mig till platsen som jag älskar,
där lugnet och stillheten råder, som jag så
väl behövde få känna

anits 20 januari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 00:21



Bookmark and Share


  Maria T
HAN som aldrig sviker förde
dig till den plats där lugnet
och stillheten råder
2009-01-20

  Eaglemountains VIP
HAN vet att minneslunden är en plats, som Du älskar, och han älskar ju Dig med .....
2009-01-20

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-20

  Michaela Dutius
Han som leder oss på rätta vägar för sitt namns skull vet precis varje minut vad vi behöver..
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Nej!
Nu ser jag att Bibbi redan skrivit samma sak.
Ack & ve!

Nåväl...Så kan det vara.
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Han leder oss på rätta vägar för Sitt namns skull.
2009-01-20

  Bibbi VIP
"Han för mig till vatten, där jag finner ro..."
"Han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull..."
Ur Psalt. 23:3,4
Bokmärke.
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
Han som vet vad vi innerst inne behöver. Tack för att du delar.

Eva
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP