Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild och en tanke

Bilden allena säger mer än tusen ord,

medan en tanke säger allt...




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 479 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-01-20 20:17



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Så sant!! Bra.
2009-01-31

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-01-29

  Ewa Åkerlind
...det var fint.......
....tänkt :)
2009-01-26

  Lyckohäxan Enediel
Ja du har ju rätt igen i dina små klokheter! =)
Och tankar har ju många fördelar...
2009-01-20

    Lindizz
Kanon fina rader!
2009-01-20

  Cosmic Johanna
Bilder och tankar berör våra sinnen, andvänd dem väl...
2009-01-20

  Mr Lindemann VIP
Vi är styrda av tankens kraft och den i sin tur är styrd av en känsla
2009-01-20

  Suzy med punkterna
Ja men den förmedlar olika till olika människor.
Snyggt skrivet. Kort men bra:=)
2009-01-20

  friheten
Tänkvärd!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi