Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om vintern


vintervita fält
spåren av röda rävar
pang på skottåret




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 626 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-01-20 12:53



Bookmark and Share


  Erik L
Gillar det underfundiga i denna haiku. Bravo, riktigt bra skrivet!
2009-01-21

    Bodil Sandberg
förresten..blden du har..där uppe i hörnet..va härlig..längtar te sömmern nu
2009-01-21

    Bodil Sandberg
Så rävaktig du kan vara då..hehe..nej..men ..härlig haiku..vintrigt så det knastrar om det..mm
2009-01-21

    MaryMo
hm... och vad månne den röda räven stå för? *s*
Den här gillade jag, den kan läsas rätt upp o ner och även kluras på!
2009-01-21

    Maria Malm
"Pang på" är ett flertydigt uttryck..snyggt
2009-01-21

  Piann VIP
Den blev bra :-)
2009-01-20

  Angeldust
Låt räven få gå fri, snart är vintern förbi.Kram Sunny
2009-01-20

  Måna N. Berger
Neeej!!! Skjut inte räven! Fria till en rödhårig istället!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk