Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath, min trogna vän Domino.


Vi

Åter till 2007.

 

Du fanns

mitt i.

 

Troget

i mitt kaos.

 

Vandrar vi

mil efter mil.

 

Dag efter dag.

 

Igen och igen.

 

Din nos puffar

tröstande min hand.

 

Åter till livet

matte.

 

Tills en dag

 

Du sätter dig ner.

 

Vägrar ett enda

steg till.

 

Blicken i min

säger.

 

Nu är det nog.

 

Nu går jag

inte mer.

 

Insikten

slår.

 

Ingen kan fly

sin smärta.

 

Ett inget

måste bli helt.

 

Möt den.

 

Tag den,

 

Låt den

förvandlas.

 

Bli ny kraft.

 

Tack för

att du stannade

mig.

 

Eva Langrath 2009

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-20 13:52



Bookmark and Share


  friheten
Smärtsamt!, som du säger, ingen kan fly sin smärta
2009-01-22

  Fredrik P. VIP
om man som jag
haft nöjet att bekanta
mig med Domino
förstår man vad kärlek
mellan människa
och hund kan betyda.
tack!
2009-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det käraste man har
så länge det är kvar
det i en tar, och sen
när det inte finns mer
det ändå i hjärtat
en ser och man ler...
2009-01-21

  Miss Mod
Oj, vilken vändning i texten, sorglig men ändå hoppingivande, en skön blandning, må jag säga.
2009-01-21

  Malinovskiij
fan vad sorgligt
2009-01-21

  Piann VIP
En känslosam dikt.
Ingen kan fly sin smärta, så sant.
Tur du hade en trogen vän, som var lyhörd.
2009-01-20

    Bodil Sandberg
Får tårar i ögonen..här ligger min vovva bredvid mig..och hon börjar bli skraltig och så hon med..vill inte tänka på..

En oerhört fin och gripande dikt Eva
2009-01-20

  Måna N. Berger
Omskakande, stark och levnadsklok dikt. Det finns vänskap som når utöver våra vanliga sinnen.
Domino är så vacker!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP