Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

En tår faller på din kind.
Smärtan i ditt hjärta gör dig påmind

Om alla stunder ni har upplevt
Men nu svävar hon med änglarna

Och vakar över dig

Ditt hjärta kommer sakta att finna vägen tillbaka
Nu när du vet att himmelens portar
Har lett in henne i paradiset




Fri vers av zyz
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz