Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isberg


syster förlåt mig, haven var alldeles för stora och jag hittade inte land










genom smärtan

behöll trots allt
dina ögon sin färg





de tappades
bara på sitt ljus




och allt mörker
i den här världen

fann ett hem















Fri vers av Robert W
Läst 1191 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-07-16 21:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
dessa rader vet precis var de tar...stort!
2009-10-06

    ej medlem längre
wow!
2009-08-19

  Baystream
otroligt känslofyllda ord, vackert!
2009-08-13

  inutimonster
knytnäve i magen. alltså, inuti. så starkt.
2009-08-11

  LePenseur
Kortare än vanligt, för dig, men jävligt bra. Speciellt slutklämmen satt som en smäck. Najs.
2009-08-11

  dead_prez
du är fan en stor poet
2009-08-06

  om en Siri
den här träffade mitt i prick. du visar din talang!
applåder!
2009-07-28

    öppettid
det kändes som en käftsmäll, på det positiva viset.
man kan inte annat än att gilla denna
2009-07-27

  Jazz-75
Den här ville jag spara...
2009-07-27

  Sländan
påminner på nåt sätt om en bok jag läser nu. eller om det är en tanke som känns igen. ord som inte har kunnat formuleras. det är tur att det finns såna som du Robert som kan göra det åt oss andra. mer än så behövs inte. bra.
2009-07-25

    Lilla fröken söt
du är så bra att man glömmer andas mellan raderna
2009-07-18

  hl
det var...
fint!
2009-07-18

  VampyrÄngel
Fruktansvärt bra!
2009-07-17

  Zandra Flygh
Aj.
2009-07-17

  etthjärtaäralltidrött
smärtsamma rader
välformulerat
2009-07-16

  Svartsilver
Mycket vackert.
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W