Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

När vintern kom så försvann kärleken
Den flög bort som en flytt fågel

Dina vingslag som gjorde mig lycklig
Finns inte kvar

Men mitt hjärta hoppas på våren
När fåglarna kommer tillbaka

Kanske då kommer hela din kärlek till mig igen




Fri vers av zyz
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz