Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora stjärnan där, den lyser för mig

Jag tror en stjärna lyser för mig
jag tror det är den stora där
jag tror den ser att jag behöver dig
och leder vägen till dig så kär

Jag vet ej ännu vad du kan heta
jag vet ej något om vem du är
jag vet att snart behöver jag ej leta
efter den som jag vill ha kär

Den stjärnan sade mig en vacker dag
du är så lycklig för det vet jag
Misströsta icke nej gläds nu åt
det fina i livet och glöm all gråt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 18:16



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag blir jätteglad när jag läser den här dikten!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt