Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindar

Vårvindar får vi vänta på
och mörkret ha än en tid
Värmen kan vi känna ändå
närheten från varandras frid

Ta nu mörkret som en vän
vila i den tills dagen gryr
Öppna ögonen och sen
solens strålar tänder fyr






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 20:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ta nu mörkret som en vän
vila i den tills dagen gryr


Applåd!!!
2009-01-22

  Erik L
Som en som gillar rimmad dikt kan jag inte annat än gilla denna.
Fint och hoppfullt skrivet. Skulle jag ha någon konstruktiv kommentar är det att du är lite oregelbunden i rytmen, men det skulle du säkert kunna fixa till om du vill. Det är dock inget som förändrar helheten för mig.
2009-01-21

    Bodil Sandberg
hej hej Gnistan..ja vårvindarna får vi vänta på
men sån tur det finns poesi att förlusta sig i så länge
sån här vacker poesi tillexempel..kram
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt