Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger aldrig upp

Öppen är min famn för dig
som mig vill allt väl
Väkommen du är till mig
sårbarhet är min akilleshäl

Var gång som jag sårad blev
och jag sjönk djupt ner
Hämtade jag mig och skrev
av mig frustrationen ni ser

Lärdomar är bra att ha
intuitionen är mitt redskap
De sanna vibrationerna
när jag hittar mitt kap





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 20:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
Öppen är min famn för dig

Jättefint!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt