Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar

Drömmar dom må vara många
jag ej dem räkna kan
Vissa kan vara väldigt långa
så man inte hinner fram

Men drömmar ska ju inte bara
drömmas dom ska levas
Jag i verklighet vill vara
det är det som faktiskt är Evas

Drömmare är ju inte här
dom är någon annanstans
Kanske deras verklighet
som jag inte visste fanns




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 21:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Kanske deras verklighet
som jag inte visste fanns


Tycker mkt om det stycket!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt