Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In God We Thrust

Gör vi det??




Övriga genrer av Danne
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 22:54



Bookmark and Share


  peter markurth
knappast..
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill