Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...................Senryu............

 

 

 

tystnat rop når ut

 

själamöte i ekot

 

 

 

av ljudlös närvaro

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 716 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-01-22 18:02

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
hänförande!
2009-05-15

    Erika H
Det känns som om ropets källa i ensam gestalt fångas av mötet med sig själv i ekots fördubbling.

Fin bild jag får här.
2009-01-26

  Blåbäret
denna tog andan ur mig i sin ljudlösa styrka...mycket bra
2009-01-26

  JNI
den var läckert skriven !!
2009-01-24

  VampyrÄngel
oj.
vackert!
2009-01-23

    MaryMo
Wow.... oooh...
fråga: tystat rop eller tystade rop?
och varför alla prickar i rubrikerna? Du skriver för bra för att behöva pyssla med dekorationer ;-)
Kram
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Närvaro och möte skildrat finstämt.

Eva
2009-01-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Själar möts
givetvis nöts
och kanske ett
och annat stöts
och blöts... Ja vad,
som har hän, har nån
fler tärna sänts eller en
ny *-na tänts...
2009-01-22

  Hans Christian
Den är Superb!!! :o)
2009-01-22

  Cosmic Johanna
Underbart närvarande och påfyllande....av ro.
2009-01-22

    Lindizz
vackert skrivet!
2009-01-22

  Yrre VIP
Så fin! Underbar lek med tanken.
2009-01-22

  Svartsilver
Mycket bra klang i din text!
2009-01-22

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-01-22

  Per Rydberg
Underbar! Här hittar jag en ton av tystnad som bär!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP