Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsingredienser

Om jag blandar en trevlig karl
med skärgården, ett brett leende och
ögon som vågar se.

Med Jämtland, choklad och starka nävar
som också kan vara smeksamma.

Sen kryddar jag med kyssar, blåbärsglass
och massor med dans och lek.
Mysiga förtroliga samtal till långt in på natten.

Sist men inte minst aktiviteter av
olika slag, skapande, utmanande
njutningsfullt, ensamstunder och
gemensamma stunder.

Mmmmmmmmmmmmmmm

vad gott det skulle vara :-)






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 19:45



Bookmark and Share


    Tea Alex
*skrattar*
Vilket härlig recept!
2009-01-22

  karenina VIP
ungefär som en kladdkaka tänkte jag säg...
mmm... *vill ha* (gissa vilket ;-)
2009-01-22

  Marie Å
Så härligt skrivet.........
Tänk om man fick välja så........... (tänker lite på när man var liten och köpte smågodis... en sån... en sån ...och två såna)
2009-01-22

  prinscess VIP
vad du är fyndig
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt