Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rik, frisk och stark

Jag är rik

för jag har vänner

Jag är stark

för jag är frisk

Jag är bra

för jag kan

Jag är kärlek

för jag älskar

Jag är så tacksam

över allt jag har

Niger ödmjukt

för det jag fått

i livet

På alla sätt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 20:27



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vilka fina ord!!!
2009-01-22

  Afrodite
Ja, man borde vara mer tacksam. Det är lätt att bara fokusera på det som är dåligt. Att ha bra självförstroende och en positiv livsinställning kommer man långt med. Bra skrivet!
2009-01-22

  Suzy med punkterna
Vi har mycket att vara tacksamma över de flesta av oss men vi glömmer tyvärr bort det för lätt.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt