Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har/hade ett litet skämtband som heter Nisse Grävling och Destination Kaktus med en kompis (det brukar återuppstå när vi väl träffas) där vi båda får utlopp för vår barnsliga humor & improviserar fram nödrimsvisor på fyllan.


Kärleksfeber

Känner du dig sjuk
då kan jag ta tempen med min kuk
För den är inte slak,
så snälla, låt mig få spetsa din bak
Du kommer ju att bli så fin
med stjärten indränkt i vaselin

Jag ger dig smärtsam njutning var gång jag hinner
och vaselinet ner för dina feta lår rinner
Men när du sedan ligger där
med ljuvliga plågor och anala besvär
Kom då för guds skull ihåg en sak;
att det är tack vare mig du ligger där med penetrerad bak




Fri vers av Johnny Joe
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 08:17



Bookmark and Share


  hl
hahaha. vilken rolig ahha XD
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe