Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Ja, precis du, med din själ, med din levande ande
Det är just dig som jag menar, det är just dig jag insett
Kom inte och tro något annat, jag har en garanti
En garanti på att det är just precis dig jag menar

Kom och se, inse med mig, är det ett alternativ?
Är det något du funderat över?
Har du precis som mig funderat över den osynliga röda tråden?
Vad innebär alla dessa små, små indikationerna som kan verka störande?




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-01-24 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström