Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann kärleken istället


Packade väskorna och
flyttade till småstaden

för att finna ro och lugn

men istället fann jag
den brinnande kärleken
och mitt hjärta slogs i kras
om och om igen

varvat mellan stunderna
av oändlig lycka och ljus

ljuv berusning i närheten
av en bedövande vacker

Kvinna

som blev min
Gudinna

min stora lycka och
min svåra sorg

Hon får mig att känna
livet pulsera

och hur skratt och tårar
går hand i hand
älskar och drunknar
i varandra
om och om igen




Fri vers av SeXara
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-24 09:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Bitterljuv kärlekssmärta.

Eva
2009-01-24

  Domino
Vackert:-)
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara