Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 2004


TANKAR I NATTEN 2004

 

 

Hur ja än försöker så kommer det bara
svarta ord ner på denna sida
Hur ja än försöker är det smärtan som ja känner
skriver om
Jag vill så gärna skriva om allt det vackra ja sett
Alla underbara lukter ja kännt
Alla underbara rosor ja beskådat
Dessa minnen finns långt där inne
Det kan ge mig en stunds lycka
Men ja vill ge er allt vackert
Jag vill dela med mig av allt ja sett
Men mina fingrar dansar över tangentbordet och tankarna
är tyngda dämpade
Jag tvingar mig att försöka skratta lite men det låter
falskt
Ska ger er dom vackra orden
Dom verkligt fina stunderna
Men  hur än ja gärna vill
så går det inte trycket ökar
smärtan måste få komma ut
Såg himlen idag de var alldeles underbar
färgerna va nära mig
Regnet smarta mot fönsterrutorna
Molnen tycktes komma så nära
Det kändes som om att jag kunde ta på  dom
Dom var mjuka som bomullstussar
Dom såg ut som sockervad
Men det är tyst nu alla sover jag sitter som vanligt uppe för jag har så mycket jag vill säga till alla och har så oändligt mycket att tänka på

 

 




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 12:03



Bookmark and Share


  agneta pichler
du skriver så talande..
undebar läsning..
2009-05-02

  Ordregnspoeten
Jo, förlåtelseprocessen kan bli lång och vägen mot befrielse från en illusion av den verkliga världen kan vara mödomsam. Vi som är sökare vet det. Bra tänkt där.
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Igenkänannde läser jag din text, just så var det en gång.

Eva
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Det enda raka och allra bästa är att man skriver för sin egen skull, bara skriver fritt ur hjärtat. Skriver av sig, helt enkelt.
Sedan är det: take it or leave it.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen