Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad

Jag går ut på min dagliga promenad

Det är kallt nu tagit på mig vinterjackan

På med vantarna med  tittar på när löven singlar ned

Hösten gör mig lessen den påminner mig om den mörka tid som kommer nu

Försöker leva så gott det går känns som en låg period är påväg

Idag fick jag påhälsning av biståndshandläggaren ansökan av boendestöd 

Kände mig och misslyckad efter besöket har inte lyckast 

med det jag skulle göra




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-14 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen