Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fall

djupt inom mig tar min smärta över och det är mitt fall'

jag faller sakta ned i mörkret ochh tankar som ger mitt fall

jag skriker inombords medans jag faller 

jag vill inte säger min mage ingen mat är mitt fall 

jag står  i mörkret medans jag ser mitt fall 

jag gråter  stora tårar som blir mitt fall

jag vill inte mera den svarta själen är jag det blir mitt fall

jag går och jag går men ångesten vill inte  släppa taget det blir mitt fall

min själ är svart och jag känner att mitt fall är nära




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-20 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen