Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bearbetning av känslor


Hjälp mig upp igen

 

Att leva eller att dö det är den stora frågan

Varje dag är en kamp för mig att överleva

Varför ska jag drabbas så hårt 

jag kravlar mig uppåt sakta men det går trögt  

Varför har mitt liv blivit såhära tänker jag 

varför snälla kan du svara varför det känns det såhär

varför är jag så hårt drabbad ser inte det vackra i livet som jag gjorde förut

Hjälp mig upp och börja leva igen och bli sedd som den jag är 

Hjälp mig att få ett innehållsfullt liv igen nu är det tomt 

Hjälp mig 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen