Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET SLÅR UNDAN MINA BEN

 

Du kommer nästan ut och skrämmer slag på mig

Du är sannerligen en nära känsla som rotar runt i mitt inre

Du är som myror som kryper runt i mina ben 

Herr ångest du är kvav och är som en tidsinställd bomb 

Varför så många gånger orkar du att återkomma till mig 

Gång på gång så slås mina ben undan för mig när du besöker mig

Vill inte känna vill inte tänka fel tankar det är då du slår mig på bar mark

Du är kall som isen som jag ramlat omkull så många gånger

Det gör ont har du inte förstått det ännu och jag försöker resa mig upp igen

Livet är en stor gåta för mig hur jag kunna leva under dessa lagar som du stiftat

Livet gör ont att leva många gånger ger jag upp och vill bara ligga i sängen och slå ihjäl tiden för jag kan inget annat dom senste åren har vart så snälla låt mig kunna resa mig upp varje morgon för att möta livet 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen